Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Sumuturkki/Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

10.08.2018 12:34
Soturikissat kirjasarjaan perustuva tarinaroolipeli Syyshehku on valmistunut, ja odottaa sinua liittymään klaanien riveihin.
Metsässä seikkailevat Myrsky-,Joki-,Tuuli-ja Varjoklaani, ja Taivasklaani asuu kaukana omalla reviirillään. Veriklaaniin liittyvät kissat asuvat Kaksijalkalassa, ja myös erakot ja kotikisut liittyvät peliin.
Tule kirjoittamaan oma tarinasi!

Nimi: Veera
Kotisivut: http://sopremettre.suntuubi.com/

26.02.2016 22:18
Remettre on palannut tauoltaan vahvempana kuin koskaan aiemmin! Tervetuloa Remettreklaaniin, tarinoimaan Soturikissojen maailmassa ja nauttimaan hyvästä seurasta!

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

22.01.2016 13:42
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka taistelevat keskenään riistasta ja reviireistä, kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Muista roolipeleistä erottuakseen, on kissojen elämään lisätty pahamaineiset sudet, jotka uhkaavat tuoda suuren taistelun klaanien jo valmiiksi rankkaan elämään. Kenenkään selviytymisestä ei ole takuuta, kun Kuoleman varjot lankeavat hiljalleen metsän ylle ja kietovat sen rikkumattomaan otteeseensa.

Tervetuloa!

Nimi: http://blank.suntuubi.com/fi/WELCOME/
Kotisivut: http://blank.suntuubi.com/fi/WELCOME/

13.11.2015 20:58
WELCOME http://blank.suntuubi.com/fi/WELCOME/

Nimi: wz
Kotisivut: http://wz.suntuubi.com/

12.11.2015 15:30
Keskellä Syvää vettä on saari, jolla asuu neljä klaania; Metsäklaani, jonka kissat ovat voimakkaita ja pelottomia, Sadeklaani, oveluen ja teräväkyntisten kissojen klaani, Aurinkoklaani, jonka kissat tunnetaan kestävyydestään sekä Pilvillaani nopeine ja ketterine kissoineen. Kiinnostaako jokin noista klaaneista? Tai salaperäinen viides klaani, Hämäräklaani? Jos kiinnostuksesi heräsi, astu vain sisään WarriorZin, soturikissa-aiheiseen tarinaroolipeliin.

Nimi: Nexus
Kotisivut: http://rivendell.suntuubi.com/?cat=1/

26.10.2015 18:48
"Ei kaikki kiiltävä kultaa lie, vaeltaja ei eksy jokainen, ei vahvalta vanhuus voimia vie, syviin juuriin ei ulotu pakkanen. Tuli tuhkasta jälleen pilkahtaa, valo varjoista syttyvä on; terä miekan murtunut yhteen saa, ja kruunataan kruunuton."

~

"Kolme sormusta haltiakuninkaille alla auringon,
seitsemän kääpiöruhtinaille kivisaleissaan,
yhdeksän ihmisille, jotka vie tuoni armoton,
yksi Mustalle Ruhtinaalle valtaistuimellaan
maassa Mordorin, joka varjojen saartama on.
Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin, joka varjojen saartama on."

Tervetuloa Rivendelliin!

Kyseessä on uunituore vuonna 2015 24.10 perustettu arvostelusivusto, jonka loin huomatessani niiden puutteen. Arvostelemme kaikenlaisia sivustoja, mutta niiden täytyy toimia Suntuubi-palvelimella. Poikkeuksena ovat blogit jos joku haluaa pyytää sellaiselle arvostelun ja joskus voin sivuuttaa tämän säännön(tarkempaa tietoa Tilaa arvostelu-osiossa.) Ohjeet arvostelun tilaamiseen löytyvät muualta kategorioista. Toivotan hyviä hetkiä Rivendellissä, kirjoituslaatikko on sinun!

Terveisin, ylläpitäjä Nexus

Nimi: Kaitsu
Kotisivut: http://soturientaisto.suntuubi.com/?cat=1

22.10.2015 17:16
Oletko kenties kiinnostunut soturikissoista?
Jos olet Soturien taisto on sinun paikkasi!
Soturien Taisto on 2014 vuoden loppupuolella perustettu soturikissat roolipeli, joka kaipailisi lisää liittyjiä kipeästi. Jos olet edes vähääkään kiinnostunut menethän tutkimaan sivuja. Vaikka et liittyisikään niin jätähän silti tassun jälkesi chattiin tai vieraskirjaan:)

Nimi: Sinte
Kotisivut: http://metsalammen.suntuubi.com/?cat=501

22.10.2015 14:30
Mau?

Tervetuloa moikkaamaan meidän Mooses-kissaa! Varo, tai saatat päätyä huomaamattasi hevosihmiseksi! Kaurantuoksuiset hönkäykset viileässä syyssäässä, sekä suurisydämiset ponimme saavat kylmimmätkin sydämet lämpimiksi.

Tervetuloa tutustumaan Metsälammen Ratsutalliin! Hyppäisitkö jo tänään mukaan lämminhenkiseen porukkaan?

Nimi: Vaahtera
Kotisivut: http://tahdenlento.suntuubi.com/

20.10.2015 11:47
Haluatko liittyä uuteen Soturikissat tarinaroolipeliin, jossa käytössämme on Sadeklaani, Lehtiklaani, Aurinkoklaani ja Tuhkaklaani! Klaanien luonteet ja nimet ovat erit, mutta olosuhteet samat. Samat metsän reviirit ovat jokaiselle tuttuja Soturikissat kirjoista, nyt sinä voit olla osa suurta villikissojen elämää. Liity johonkin neljästä klaanista, tai stten luo erakk otai kotikisu. Voit myös luoda kuolleen kissan, Yöklaaniin, Pimeyden metsään tai kuolleisiin erakoihin ja kotikisuihin. Sinä päätät!

Yöklaani valaiskoon polkusi!

Nimi: Sono & Peach
Kotisivut: http://pokemoncarecobalt.wix.com/hoitola#

11.10.2015 21:34
Tervetuloa Pokemonhoitola Cobaltiin! (。・ω・。)ノ♡

Löydät vaikka mitä tekemistä hoitolassa ja pääset seikkailemaan ympäri Caijoun aluetta. Pääset valitsemaan kummalla saaristolla aloitat seikkalusi, onko se Eletheria vai Sampsucho? Sinulla on loputtomat mahdollisuudet seikkailusi ohella. Pääset myös roolipelaamaan & kirjoittamaan foorumille! Tule ihmeessä tutkimaan paikkoja, haluaisitko olla jokin muu kuin kouluttaja tai koordinaattori? Cobaltissa riittää valinnan varaa ja kaikille varmasti löytyy mieluista tekemistä! (。・ω・)ノ゙


Terveisin Peach & Sono

©2019 SOTURIN TAISTO - soturikissat tarinarope - suntuubi.com